25 september 2005

Seda et ... külm on

Miks kuradi pärast on pidevalt nii kuradi külm!! See on juba sümptomaatiline, et sooja ei saa muidu, kui sooja duši all. Ja tegelikult on ka mõningaid muid helgemaid hetki, mil veerand tunni jooksul ei olegi külmavärinaid. See on juba suhteliselt tülgastav olukord..

Kougin purgist noaga mett välja ja üritan endale ja Kaisale moka peale määrida. Päris hea on, aga Kaisa ei taha. Päev otsa üht paela punutud ja jäänud on veel terve joru; vähemalt on see sehuke rõemsamapoolne asjandus. Ennustan, et varsti tabab sõrmeliigeseid reuma. Nii intensiivselt ei tohi punuda. Tegelikult tuleb vahepeale ka nõusid pesta, aga hästi ei saa, sõrmenukk on valusalt katki.

Muumipalavik tõuseb. "Hilja novebris" on kuskile kadunud. Urr seda ärapanijat võtaks!

2 Comments:

At 25 september, 2005 18:01, Anonymous Anonüümne said...

Aga minul on angiin!! Hurraa. Temperatuuri üle ei kurda. Koguaeg on ühtlaselt palav. Va jalad. Seal on mingid jääkuubikud.

 
At 26 september, 2005 19:14, Blogger me said...

Kummalisel kombel on mul külmavärinate kõrval viimastel päevadel üsna soe olemine olnud, aga asi võib olla lihtsalt ka selles, et sai esimest korda ahju köetud sel sügisel.
Muidu aga julgen soovitada - soe tekk ümber, villased sokid jalga või jalad hoopis kuuma vette, kindad kätte ning kuum teerüübe kõrvale ning julgesti talvele vastu!

 

Postita kommentaar

<< Home