15 oktoober 2008

Tartu trip ja maskeraad




Sai käidud Tartus ja siis ühtlasi ka Tartu külje all Askari puhkemajas mängimas. Liilia-kullake tegi seal Maskeraadi neljanda mängu, mis oma sürreaalsuselt ületas küll kõik eelnenu. Suur kummardus talle! Ise mängisin Maailmalõpu kohvikus oraaklit, seda va tumedamate jõudude poole kalduvat, ent paistab, et siiski õigemat kui mu valetajast ja susserdisest "valge" õpilane.

Mäng oli vahva, kuigi alguses ei saand vedama ja pärast pidama. Omamoodi aukartustäratav on ennustada isand Surmale ja tulevasele Jumalale ja jahtida taeva võtit ning paralleelmaailmast pärit 3,5 a poisikest, kelle soost, vanusest ja välimusest käesolevas paigas midagi teada ei ole. Teatud kõhklusega sai ehk ainult Kuninganna koerake Rossa kõrvale jäetud :P.
Mängust tõin kaasa punasemast punasemad küüned (ikka ei ole olnud mahti lakki maha võtta), külmetuse (koos põsepaistetusega) ning soojad muljed taas nii paljude heade inimestega kohtumisest. Väike fotomälestus siis kah. Võrratu Bocki tehtud oraaklitest nende oraalses kambris koos väikeste mustade pealuude ja maailmade kristalliga.








Sildid:

2 Comments:

At 19 oktoober, 2008 14:29, Blogger Di said...

Hei Mammu. Ma loodan, et sa loed vähemasti oma blogi ja selle kommentaare.
Ma olen sulle juba nädal aega üritanud helistada, ja sa ei võta vastu. Kas sa oled telefoni välja vahetanud või?

Igastahes - esmaspäeva õhtuni saab veel rolle esitada. Palun helista mulle, või kirjuta mithgariel@gmail.com

 
At 22 juuni, 2018 22:26, Blogger Jordan hunt said...

When it comes to travelling in the Baltic region, it bring your memory of the colourful culture, majestic palaces and castles, pristine forests, clean golden sand beaches, colourful manors and many more. As part of exploring human history that has undergone many changes over the centuries, Baltic travels would give you a knowledgeable note on all these aspects. Therefore, don’t miss them. In case you want assistance, contact Norlendatrip. We give you personalized guidance and help you; contact us today.

Baltic Tour Operators | Baltic Tours | Baltic Travel | Bus Travel | Baltic Bus Travel


 

Postita kommentaar

<< Home