30 oktoober 2005

Rohkem kui teine Eesti. Talveuni.

Mu naabrionu, kes miskipärast üksi rabab (kes teab, kuhu kadus naabri-Maria?), on hakanud oma pikki pensionäripäevi veetma kasulikult, et mitte öelda - majanduslikku kasu toovalt. Papi käib iga päev korrapäraselt pudelijahil. Nüüd laiutab kahe korteri vahelises eeskojas uimastav pudelipõhjade lebra. Elu nagu teises ja pooles Eestis, pole midagi öelda.

Paar päeva tagasi hommikul väljudes tegin nukra avastuse, et talv käes juba. Lombis vedeles plasttopsik, üleni jääkirmesse maskeeritult. Siit ka päeva lugu:

Jethro Tull "Skating away on the thin ice of a new day"

Päevad kulgevad oma nüri järjekindlusega ja järjest enam tekib soov vajuda mõne mõmmiku kombel talveunne. Ja kui keegi siis äratama tuleb, laskuda pikkadesse filosoofilistesse arutlustesse teemal: "Miks ma magan ja miks just siin ja miks sa mind segama tuled ja kas sellel üldse mõtet on jne?". (Awekas on küll inspiratsiooni andnud, tundub). Vaja oleks midagi äratavat. Üks "Metsatöllu" raju kontsert? Tuleb kunagi lähitulevikus ehk, kes teab?

5 Comments:

At 31 oktoober, 2005 09:58, Blogger Marek said...

11. novembril Rock Cafe's tuleb ju =)

 
At 31 oktoober, 2005 11:38, Blogger Kuldmari said...

Õu, vell. Nüüd ma siis näen jah.. Oort on ka laval, oehh. Ja just selleks õhtuks lubasin oma sõrme/käe Denethorile, et pidada üks kena akadeemiline loeng Tolkieni eluloo ja loomingu seostest. Õujee. Mida teha? Ah, kodanikud, mida teha? Midateha-midateha? Ehk annab sealt varem kuidagi minema hiilida?
Paanikas..

 
At 31 oktoober, 2005 11:40, Anonymous Anonüümne said...

Mis kell see kontsert hakkab?

 
At 31 oktoober, 2005 11:45, Blogger Kuldmari said...

Rock Cafe uksed tehasses lahti kell 19. Koolitusüritus algab kell.. mm, kell 18. Ette on nähtud sissejuhatus, minu pooletunnine loeng ja diskussioon. Bändid lastasse lavale kell .. 20:30. Võiblat saab asja kui:
a) keegi läheb Rock Cafesse varem kohale ja võtab enda alla nii oma kui Mammu (ja kellegi veel) füüsiliseks mahutamiseks vajaliku ruumi;
b) keegi tuleb ka Nõmmele koolitusele ja on seal nelja rattaga ja kimab koos minuga sealt Rock Cafesse.
Liiga palju tahetud vist.. Masekas.

 
At 31 oktoober, 2005 22:35, Blogger Veidi Roheline said...

Masendav.

Variant a) töö juurest otse rockcafeesse laudade üle laiutama söösta
b) mammuvedu hilisemal ajal.

Krt homme räägin Pildiga reserveeringute ideoloogiast ja kui ta mind kuulda ei võta, lasen ta exploreri kummid tühjaks. Sõitku siis oopeliga. Paras.

 

Postita kommentaar

<< Home