02 november 2005

Elevus

Näedsa, hea päev tuli kokku. Vaatamata sellele, et pidin kindlasti kella seitsmeni ühe paiga peal valvet pidama, sain õhtul piisavas koguses sotsialiseeruda..
Kunagine kallis kursavend tuli urust (loe: tööpaigast) välja juttu puhuma ja kofit jooma (no kes jõi mida)! Sellised kohtumised toovad alati naeru näole.

Enne kofitamist sokutasin Telcile veel raha pihku ja peale kofitamist sain oma käpakeste vahele "Metsatöllu" uue plaadi ! Ornamendiga nahkümbrises. Lauri pühendusega. Oijee! Mis te arvate, et mida ma praegu just kuulan siin keset ööd ja vaatan, et ma kogemata ise mörisema ei kuku. Ja kui veel mõelda, et kohevarsti tuleb ka Töllu suurem ragin Rock Cafe's, siis elevus aina kerkib..

Liilia, kullatükk, saatis ära "Maskeraadi" rollilehe, milles mõni koht paneb küll kukalt sügama, ent küll me selle koos lahti harutame. Ainult Liilia ise teeb muret: ta on end selle asjaga küll täitsa tühjaks pigistanud. Me ju ei taha, et temast jääks järgi apelsinimahla valmistamise jääk. Oehh. Tahaks kohe midagi teha, et see nii kurb ei oleks..

Arrghemm! Ja mis tuleb välja: päev enne 11. novembrit on Mustpeade Majas Anne Adamsi ja Jaan Söödi kontsert. Kes röövib mu eest mõnda panka?