21 november 2005

Idüll on möödas, minema aeti ...

Sügisidüll hullumajas sai läbi. Nuuks! Sest just seesugust idüllilist ravi vajab iga hulluke ses elus. Mida oskab hing veel tahta: dieet oli täiuslikult kosutav (kummardused ja kallid-paid Liiliale), termoravila toimis ja seal läbiviidud grupiteraapia samuti. Kehalised harjutused muusika saatel (on kindlaks tehtud, et elektroonilise vidina saatel saab suurepäraselt nt reilendrit tantsida), võistuvahtimine (eraldab korras närvidega haiged ülierutuvatest patsientidest), tervendavad mikstuurid vahelduva marginimetusega (aga kukšas paistavad kõik asjad ikka ühte värvi olevat, kui piimaga kohv just välja arvata), külm- ja vesiravila otse varbaulatuses ukse taga, tok-tokk soovijaile, põnevad kaasravialused, kenasti murelik-hoolitsev-toetav personal.. See oli nii tervendav, et naasesin pühapäeval peaaegu poolearulisena. Patsient Hulkurile kibedat kummivilinat ja nahkset roolikinnast! Kättemaksu magusam osa järgneb tulevikus..
Kummardused ja leff-leff vidin siitpoolt kõigile suurevaevanägijaile-korraldajaile. You were heroes this time!
Tänulik hull. Ootab koos teistega fotosid, et leida neilt peitupugenud tädi Rutt ning Tippjatäpile ja Tippjatäpile meelehead valmistada. Aweka varvaste vahel on peidus tiiger.. NurrCrata peab olema ettevaatlik..

Sildid:

3 Comments:

At 22 november, 2005 08:46, Anonymous Anonüümne said...

eks ma siis nurrun ta pihta, kui asi ohtlikuks läheb ;) ja mul on omad poolt/vastumeetmed tiigrikesele ^^

 
At 22 november, 2005 09:38, Blogger Lemmi said...

jaaaa, oleks küll ea tädi Rutt üles leida, sest meil akkavad kommid otsa saama. ja Kalev pandi ka kinni...
aga minu poolt suured tänud moeka tukalõikuse eest! ma näen nüüd palju moodsam välja ; )

Tippjatäpp

 
At 24 november, 2005 23:21, Blogger Kuldmari said...

Vaatasin pilte, mis vaatasin.. Mõne pildi peal laiutavas udus justkui paistis midagi vilksavat, aga selget pilti mitte. Ehk on tädi Rutt lihtsalt kohutavas segaduses? Päästke Rutt! Minge questile, ega midagi!

 

Postita kommentaar

<< Home