02 jaanuar 2006

Vahetasime ära

Me saime sellega hakkama. Pidage meid kangelasteks vms. Somnikud said kokku üllatavalt tihedad read, et see olnu ära unustada ning uut meenutada. Tegevus: somniline. Kolm vaatemuuvit:
Monty Python and the Holy Grail
Malev
Jääaeg
Kõik koos kõikide lisadega.
Välk ja pauk Harjumäel ning idee teha pauku AÜ saatkonna ees (tekitab kiusatust, onju?) ning katse lasta sisse vähemalt üks pizzakoha aken ning Kala ebaõnnestunud katse vabaneda oma silma(de)st.
Ohjeldamatu kogus süüa.
Piiramatud Riski-mängupartiid.
Suutmatus hävitada suuremat osa olemasolnud etanooli tuletistest.
Suur hulk kõrge hinnangu pälvinud inimesi.
Hea.

Huvitav, miks me kogu aeg räägime 31. detsembril ja 1. jaanuaril uuest ja vanast? Kas see on mingi hingeline fetiš, et just siis ja just antud kohast alates jääb selja taha see "vana"? Kas eilne on vana? Kas tänane on juba uus? See on ju vaid tavaline aja kulgemine oma rööpas ja kui meil kuidagimoodu õnnestub end välja raputada sellest etteküntud vaost, kas alles siis peaks tekkima õigus ja võimalus nimetada seda "uueks"? Kui jätkame ikka sellistena, nagu praeguseks sirgunud ja kerkinud-küpsenud oleme, siis midagi uut siin maamuna peal ikkagi ju ei juhtu. Siit lähtuvalt:

Soovin kõigile siiakanti eksinuile just seda jõudu ja hoogu ja sära, et see ratas uut rada mööda veerema paisata; siis võib uus aasta, isegi uus elu alata kasvõi igal järgneval hommikul. Olge mõnusad ja tublikesed!! Kalli! (Would not hurt to save some hugs for myself).

Desperado
K

Sildid:

1 Comments:

At 02 jaanuar, 2006 23:13, Blogger Marek said...

Mnjah, tegelikult on mul natuke piinlik, et sedasi peolt lahkusin.. Aga igaljuhul soovin sullegi palju kordaminekuid, ja kalli!

Deem, ja suveniiri unustasin ikkagi üle anda.. :$

 

Postita kommentaar

<< Home