22 november 2005

Otsisime Spunki


Nagu Telcontar tagantjärele irvitas, toimus eile õhtul täitsa blogitav üritus (mis on tõenduseks sellele, et xelluliit levib ning klassikuid jäädakse tsiteerima).

Kell 17:15 oli selge, et Spunk on trassil kool>>>kodu kuskile vasakule ära läinud. Käivitus operatsioon - "Otsime Spunki".

Koordinatsioon telefoni teel, otsingud pimeduses majade vahel, kõigi klassikaaslaste läbihelistamine, kelle numbrid olemas, ülekuulamised ja usutlused nii õpilaste kui õpside leeris. Oehh. Ja Telc helistab ning küsib, kuhu jäin, miks kofitama ei tulnud.. Ülevaade hetkeolukorrast pani vasttervenenud Telci konstruktiivselt liigutama ning trolliga Õika poole startima. Teavitati polte.

Tegin uurijatööd Internetis ja kui lõpuks pool Õismäe majadevahesid läbikamminud Telc siia jõudis ja mina uuesti välja läksin, jälgisime kahekesi kahest eri suunast, kuidas punane tuttmüts rahulolevalt kodu poole hüples. Üks kinnas kadunud, koolikott seljas ja ise justkui või sees. Kell oli juba 20:10 võinii.

Kosutuseks lausa pidi hankima kohupiimakorpe ja suurema moraaliloengu eest suutsin end ka hoida. Neiu lihtsalt käis ju klassivennal külas (üllatunud vasikasilmad). Ja kui oleks vahepeal koju tulnud, siis poleks ma ju külla lubanud (tunneb mind, sindrinahk, päris hästi). Ja tal on üleüldse nädalavahetus tihedalt täis planeeritud, muide (ei ole siin midagi, et plaane teen ainult mina, oleks aeg juba harjuda võimiss).

Kõik, mis ei tapa sind, tapab siiski mõned närvirakud. Pipi ja Klassijuhataja leidsid Spungi siiski üles. Otse koduõuelt, nagu klassikakirjanik ette oli näinud. Järelmite arutelu Kärdiga hilisööl pani jälle mõtlema moblade vajalikkusest ja rakendusvõimalustest tuulepäiste Spunkide kontrolli all hoidmise eesmärgil. Ma kohe ei tea..

Sildid:

4 Comments:

At 22 november, 2005 14:38, Blogger Morgie said...

kui ikka oksendamiseni aus olla, tuleks Spunkidele paigaldada naha-alune jälgimisseade. Seda ei saa nad välja lülitada.
Mõtle kui kena oleks ntks koduarvuti ekraanilt Spungi marsruuti jälgida. Satelliitside abiga.
Aint et kõrgtehnoloogia tahab raha.

 
At 22 november, 2005 14:53, Blogger Morgie said...

a võibolla oleks kaval mõte Spungi pilte suuremal hulgal varuks trükkida? klaapsupaberile, telefoninumbrid ja aadressid juures. Pealkirjaks "Needed Spunk"

 
At 24 november, 2005 21:13, Blogger Helin Loik-Tomson said...

Alatu laim ja õilis sidrun, Xelluliit ei levi kuskile :D.

 
At 24 november, 2005 23:20, Blogger Kuldmari said...

Huvitav, auhhildele ju paigutatakse juba nahaaluseid kiipe.. See on meie kõigi lähem ja kaugem tulevik (veendumus tuleneb ilmselt nii ulmekate lugemisest kui ka uudiste jälgimisest). On see siis nüüd hea või halb.. Ahistav igatahes. Igal emmel võiks oma Spungiga pigem miski telepaatiline side olla, mis siis teatud vanuses või küpsusastmes iseeneslikult katkeb.

Xelluliit levib muidugi! Kuidas muidu seletadda kasvõi neid ootamatuid itsitamisvajadusi, mis aeg-ajalt peale tulevad! :D

 

Postita kommentaar

<< Home