28 märts 2006

Kas kevad?

Mis on lahti? Kõik võimlevad ja treenivad kanni ja lihvivad pekke, kas mingi hullus on rahvast tabanud? Kevad tulekul?

Vihm on jääväljad nii mõnsalt ära libestanud, et ei ole mingi probleem oma külg pori/veelompi maha panna. Aga loodetavasti kujuneb see siiski umbes nädalaseks mööduvaks nähtuseks mitte kuudepikkuseks lögaagooniaks.

Peale selle, et valgusrežiim on läbinud tajutavaid muutusi, ei aimu mul veel küll kevadet kuskilt. Olgu, pea- ja hambavalu on tavaline nähtus.. kes käskis palja peaga õue minna otse peale peapesu, eh? Talvepakane on taas jätnud kustumatud jäljed mu näkku: nina hülgab oma naha tapva regulaarsusega umbes korra päevas. Kaua võib?

Peaks ehk vanainimese moodi end ülal pidama hakkama: Noorus lõbutseb niiehknii omasoodu, minu pingutused ja soovid nendega ühineda ei õnnestu kohe kuidagi. Täna hakkas Mammu lisaks kõigele muule veel ka puusast lonkama. Kinkige mulle kargud. Tegelikult mul vist isegi on kapi taga. Tegeleks oma kumminaalmaksudega ja pajataks naabrimuttidega sellest, millises poes kõige odavamad munad müügil on, kes avaliku elu tegelastest kellega käib ja kes millesse suri. Ja hakkaks ladnaameerikalikke seepe vahtima. Saaks ka teada, milles peitub sehukeste võlu.

Lehv-lehv, pikaleveninud noorpõlv!

7 Comments:

At 28 märts, 2006 18:56, Blogger Veidi Roheline said...

Jeah, tule parem nädalavahetusel jooksma.

 
At 28 märts, 2006 22:46, Blogger Kuldmari said...

Karguga vää?!

 
At 29 märts, 2006 00:28, Anonymous Anonüümne said...

*Välksu on kaalujälgija, jälgib, et kaal ei peidaks ennast kuhugile ära ja tegeleb kiffade viilimisega, et taimetoitlaseks hakata (loe: hakkab entistuma)* :P

 
At 31 märts, 2006 22:40, Blogger Morgie said...

ma läheks ka hea meelega jooksma ja pekke lihvima, aga pole, kes Otti hoiaks...
vat siis, vanainimesed.

 
At 31 märts, 2006 22:42, Blogger Morgie said...

Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

 
At 31 märts, 2006 22:44, Blogger Morgie said...

Aga vanainimesed teevad hoopis kepikõndi ja kiusavad naabreid, püstiku soojatorusid öösi salaja omatahtsi reguleerides.

 
At 04 aprill, 2006 23:00, Blogger Kuldmari said...

Ähh, vanainimesel siinpooll ekraani ei ole lihtsalt nii palju pappi, et osta kallid ja popid kõnnikepid, millega tegelikult hea ja mäge ronida oleks - teleskoopotsaga ja puha. Ja suusakepiga ei ole nõus ringi jalutama. Joosta ka ei saa, põrutan niigi vaid osaliselt olemasolevad põlvemeniskid päris sodiks..

 

Postita kommentaar

<< Home