15 juuni 2007

Pildike Nõmme kevadfolgilt

Selleaastast Nõmme kevadfolki oli õnnistatud kena ilmaga, eriti arvestades eelmisel aastal toimunud avaürituse ilmaprohmakaga. Kohale jõudsime Kaisaga küll alles teisel päeval ja siiski alles poolepealt, ent hullu polnud miskit. Pidu alles kogus hoogu ja Virre oli seks aaks ainult ühe avaloo jõudnud teha.
Kaisaga on jälle see probleem, et tahab ta oma jutu järgi ikka hirmsasti kaasa kontserdile tulla, aga kohapeal paelub teda alati miski muu. On see siis väiksema lapse ebapüsivus või soov võtta olukorrast, mis võtta annab, ei oskagi täpselt kosta. Igatahes oli tal nalja küllaga ja somnikud aitasid sellele ikka kõvasti kaasa ka. Allolev pilt on nabitud lehelt teemo.rahvamuusik.ee ja tänud "Kurja silma" pruukimise eest peaks ilmselt kuuluma just Teemo Berkisele.

Virre headuses ei kahtle ju keegi, Auli lõbustas rahvahulka torupilli- ja trummitransiga, ent meeldiva üllatusena jäi silma just prantslaste ZEF, mille poisid tundsid end laval kompromissitult mõnusalt ja nakatasid selle olemisega ka paljud vaatajate hulgast. Einoh, mis sa ikka kostad, kui mees säeb endale kaela roosa kravati, suskab suhu sigareti ja tõmbab siis mõnuga lõõtsa ning tšillib teiste tüüpidega laval kui mõnusas tänavakohvikus!

Sildid: ,