26 november 2006

Laupäev - tantsupäev

... ja muidutubliolemise päev.
Hommikust saati kasutasin ära olukorda, et emps ei olnud nädalavahetusel ees ja kommenteerimas, suutsin tegutseda saastaharimise rindel nii köögis kui mujalgi elamises, mida loodan täna jõuliselt jätkata. Tuleb kasuks. Ja kasutasin enda paistes põse kallal suht radikaalseid koduseid vahendeid. Mingid tulemused on olemas.

Kuna sõber Juhus mängis kätte kaks kutset Saku Suurhallis toimuvale International Open Tallinn võistlustantsu maailmakarika etapile, siis õhtupoole limpasin koos Kaisaga platsi. Ei ole elus kordagi sellisel üritusel käinud, niisiis võtsin asja valge lehena. No muidugi oli asjal tohutult välist glamuuri, kleitide sära ja nõtkelt liikuvad meesisendid on ka suht harv nähtus, ent kõige alt aimus siiski ulganiste verd, higi ja pisaraid. Igas vanuseklassis.

Uskusin, et ladina-ameerika tantsude päev ongi lõbusam jälgida, ent kui sinna vahele pikiti kahe noorteklassi standardtantsude finaalid, siis see mõjus vahelduseks kui palsam hingele; ning muidugi meenus enda elu parim tantsuelamus Tartu päevilt, kui sai ühe EPA Klubis toimuva peo ajal aknast väljutud ja seal laternavalgel vaikselt langeva lume all aeglast valssi tantsitud. Oh, vana inimese rõõmud, ja-jahh :).

Toimus ka Rumba Cup, mis tegi selle tantsu olemuse mulle nüüd küll otsast lõpuni selgeks: puhtakujuline raskekahurväe poolt tulistatud meeleline laks vastassugupoole aadressil, samas kui samba osutus vaid kergemaks flirdiks. Sain ka teada, et naispool etendas pasodoble'is hoopis keebi rolli, mitte meestel adrenaliini ülespeksvat sarvilist. Näedsasiis.

Kaisagi paistis etendusi nautivat, kuigi vahepeal teatas õnnetu näoga, et ei suuda kuidagi välja valida kõige ilusamat kleiti ja kõige paremini tantsivat paari. Ei kahetse, et käisin, natuke nukraks tegi aga mõistatamine, millal ise jälle tantsuvõimeliseks osutuma peaksin. Hilja tuttu, hiljem üles kui muidu, muud pole nagu ette heita. Korraldajad olid leiutanud ka uue sponsorfirma: Pluss Miinus Euronics; huvitav, kas sel ka tõepõhi all või juhtus nüüd lihtsalt üks mikserdamine kuskil ajusopis?

Tuleb taas massiivne perenaisetamise-emmetamise päev. Osalt muidugi kahju, kuna oleks võinud ka maal sauna saada ja muidu mõnusat närvipuhkamist korraldada. We will survive!

Oliver Shanti - Shaman

Sildid:

2 Comments:

At 26 november, 2006 20:01, Anonymous Anonüümne said...

Pluss Miinus Euronics on suht ametlik asi neil vist.
Vähemalt logol on pikemalt aega neil mõlemad asjad koos.

 
At 27 november, 2006 17:16, Anonymous Anonüümne said...

PME & EUR koosnäitamine on üks pikem jutt, mida siin lahkama ei hakkaks. Huvitatuile võin esitada ettekande logode kujunemise ajaloost ja persoonidest nende logode taga. Miks neid koos näidatakse - lühivastus, et raha vähe. Pole mõtet iseendaga konkureerida ja kahe reklaamipinna eest pappi välja käia. Aga eks PME sureb/suretatakse paari lähiaastaga välja. Jääb ainult viisnurgeline sinikollane EUR.

 

Postita kommentaar

<< Home